Uniseks

Gaćice za inkontinenciju

TENA jednokratne gaćice za inkontinenciju su meke i udobne, namenjene i muškarcima i ženama, odlične i za noćno i za dnevno nošenje. Predviđene su za nošenje poput običnog, rastegljivog donjeg veša i za aktivan svakodnevni život. Gaćice na navlačenje za inkontinenciju kod odraslih osoba postoje u raznim veličinama i za svaku telesnu građu i stepen curenja urina, pa možete pronaći proizvod koji najviše odgovara vašim potrebama. Za razliku od standardnih pelena za odrasle, TENA jednokratne gaćice za inkontinenciju koriste napredne tehnologije za smanjenje vlažnosti koje osiguravaju suvoću kože, zaštitu od curenja i kontrolu neprijatnih mirisa. TENA uniseks gaćice za inkontinenciju izrađene su od mekih i poroznih materijala i udobno prianjaju uz telo radi zaštite od curenja, zdravlja kože i slobode pokreta.

Incontinence Pants

2 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Gaćice za inkontinenciju

Zaštita kod umerenog i jakog curenja urina, koja prianja uz telo poput donjeg veša

TENA Pants Plus Night | Gaćice za inkontinenciju (Hybrid)

Namenjene za veća curenja mokraće, uz dodatnu sigurnost prilikom nošenja tokom noći

Pelene za inkontinenciju sa trakama | Slip

TENA Slip predstavlja asortiman otvorenih pelena za inkontinenciju koje se često nazivaju i gaćicama ili pelenama za odrasle. To je popularan kompletan proizvod za inkontinenciju sa jakim podesivim trakama za idealno prianjanje, optimalnu suvoću i zaštitu od curenja.

Trake se lako koriste i mogu da se otvaraju i ponovo zatvaraju. Ove kompletne pelene za inkontinenciju se menjaju brzo i lako, bilo da sedite ili ležite. Pelene TENA Slip su namenjene za muškarce, žene i decu sa umerenom ili jakom inkontinencijom. Zahvaljujući izvanrednoj moći upijanja u udobnosti, idealne su za one koji sede ili leže veći deo dana i uz to čuvaju zdravlje kože.

Incontinence briefs with tabs | Slip
TENA Bed Protection

2 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Bed Secure zone Plus | Zaštitne podloge za krevet

Proizvodi za zaštitu kreveta i stolica od neželjenog curenja urina