Zašto TENA

Zašto vaši bližnji zaslužuju TENA proizvode

Kada brinete o nekome sa inkontinencijom, postoje mnoge stvari koje treba da uradite i na koje treba da mislite.  Važno je da joj obezbedite pouzdanu zaštitu. U tom slučaju, nećete morati da brinete o sledećem: Da li upija dovoljno? Da li sprečava neprijatne mirise? Da li je udobno za nošenje? Da li je dobro za kožu?
 
Konstantno osluškujemo potrebe profesionalnih negovatelja i osoba koje, poput vas, brinu o svojim bližnjima. Znamo šta je potrebno vama i starijim osobama koje negujete. Upravo to nam je pomoglo da razvijemo vrhunsku zaštitu za inkontinenciju i negu kože: pouzdana rešenja koja pružaju najbolju moguću negu vašim bližnjima.

Velika moć upijanja

Mokraća je retka i tečna. Ako se ne koristi odgovarajuća vrsta zaštite, odmah može da procuri kroz odeću ili na čaršave. TENA proizvodi oblikovani su da čvrsto, udobno i bezbedno prijanjaju, a njihova brzoupijajuća površina napravljena je tako da spreči rizik od curenja. Brža moć upijanja smanjuje broj nezgoda sa curenjem mokraće, a samim tim i potrebu za čestim presvlačenjem.

Izuzetna svežina

Uz TENA proizvode, vaši bližnji mogu da uživaju u druženju sa drugim osobama jer više ne moraju da brinu o neprijatnim mirisima. Naša zaštita za inkontinenciju neutrališe bakterije i amonijak – uzročnike neprijatnih mirisa. To pomaže osobi sa inkontinencijom da se oseća opušteno i sigurno u sebe kada se nađe u društvu porodice i prijatelja.

Osećaj potpune suvoće

Pomažete svojoj voljenoj osobi da se oseća udobno tako što se trudite da ostane suva. Zbog toga naša FeelDry™ tehnologija igra važnu ulogu u proizvodima sa jačom zaštitom. Zahvaljujući njoj, naši proizvodi toliko brzo upijaju mokraću, da koža postaje suva za tren. To može biti olakšanje za vas, posebno ako se brinete o osobi koja nije u stanju da vam kaže da treba da se presvuče. Ovo takođe predstavlja prednost noću, kada ne možete tako često da je presvlačite. TENA proizvodi uklanjaju vlagu i održavaju kožu izuzetno suvom, pa je vašim bližnjima zagarantovana maksimalna udobnost.

 

Manje problema sa kožom

Mokraća može dovesti do ozbiljnih problema sa kožom. TENA štiti od takvih rizika. Mokraća iritira kožu, posebno kod osoba koje duže vreme sede ili leže. Upravo zbog toga, naši proizvodi u potpunosti zadržavaju mokraću, pa upijajuća površina u dodiru sa kožom ostaje mekana i suva. Isprobajte naš TENA Flex proizvod jedinstvenog dizajna. Provereno smanjuje iritaciju kože nastalu usled dugotrajnog ležanja ili sedenja u istom položaju.

Olakšano presvlačenje

S obzirom na sve to podizanje osobe sa inkontinencijom, njeno presvlačenje vam može biti veoma napornoPosebno ako ona leži dok je presvlačite. Proizvod TENA Flex je posebno namenjen rešavanju ovog problema. Korišćenjem ovog proizvoda, vaša leđa će biti manje opterećena jer će proces presvlačenja biti lakši i ugodniji za vas i osobu koju negujete.

Pronađite odgovarajući tip proizvoda

Koji proizvod je najbolji za vama blisku osobu? To zavisi od njihovog fizičkog i mentalnog stanja. Da biste pronašli pravi proizvod koji će zadovoljiti njihove potrebe, koristite naš ​izbor proizvoda.