Proizvodi

i nega kože su dve oblasti koje se obično povezuju sa negovateljstvom. Saznajte kako vam TENA, sa preko 40 godina iskustva, može pomoći pružanju nege.

×

Nije pronađen nijedan proizvod koji odgovara vašoj pretrazi

Žene

Ulošci za inkontinenciju kod žena

Istražite širok asortiman izvanrednih TENA proizvoda za zaštitu kod malog i umerenog do velikog curenja urina – posebno namenjenih ženama. Ovi ulošci za inkontinenciju su idealni za slučajeve nepredviđenog curenja urina tokom vežbanja, smejanja ili svakodnevnih aktivnosti. Zahvaljujući ulošcima za inkontinenciju moći ćete da se osećate suvo i samouvereno i imaćete potrebnu sigurnost i željenu diskreciju danju i noću.

Ulošci za slabost bešike postoje u raznim oblicima, dužinama, bojama i nivoima upijanja kako bi najbolje ispunili sve vaše potrebe, kao i neutralisanje neprijatnih mirisa. Svi imaju sposobnost brzog upijanja i odmah zadržavaju urin duboko unutar uloška, daleko od kože, i omogućavaju da se osećate suvo, sveže i udobno.

Uvek pouzdani TENA ulošci za inkontinenciju za žene predstavljaju savršen svakodnevni izbor za sve žene sa slabošću bešike. Obavljajte aktivnosti kao inače i ne brinite o curenju urina, koje može biti veoma nepredvidivo.

5 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Slim Mini | Uložak za inkontinenciju

Diskretan i siguran uložak za blagu slabost bešike

TENA Lady Slim Normal | Uložak za inkontinenciju

Diskretan i siguran uložak za umerenu slabost bešike

TENA Lady Slim Extra | Uložak za inkontinenciju

Siguran uložak za inkontinenciju za neočekivana umerena curenja urina.

TENA Lady Slim Extra Plus | Uložak za inkontinenciju

Siguran uložak za inkontinenciju za neočekivana curenja srednje do velike količine urina.

TENA Lady Protect+ Maxi | Uložak za inkontinenciju

Naš uložak za maksimalnu zaštitu u slučajevima inkontinencije, za veća i neočekivana curenja mokraće.

Donji veš za žene sa inkontinencijom

Izuzetno diskretan TENA ženski donji veš za inkontinenciju štiti od curenja urina i neprijatnih mirisa. Idealno rešenje za žene sa slabošću bešike. Baš kao donji veš. Štiti kao TENA.

1 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Pants Plus High Waist Noir | Gaćice za inkontinenciju (visoki struk/crne)

Gaćice sa visokim strukom, posebno namenjene osobama sa urinarnom inkontinencijom

Muškarci

Ulošci za inkontinenciju za muškarce

TENA ulošci za inkontinenciju za muškarce pružaju sigurnu zaštitu od pojedinačih kapi do većih curenja i mlazeva urina. Ulošci TENA Men su diskretnog oblika i imaju superupijajuću prednju stranu, gde je muškarcima najpotrebnije.

Asortiman uložaka za inkontinenciju za muškarce sadrži različite oblike, veličine i nivoe upijanja, pa možete pronaći najbolji proizvod za svoje potrebe. Lako se koriste uz vaš uobičajeni donji veš.

Bez obzira na to koji proizvod za inkontinenciju za muškarce izaberete, uživaćete u diskretnoj, udobnoj i delotvornoj svakodnevnoj zaštiti od curenja urina. Budite aktivni koliko želite uz ove zaštitne uloške napravljene specijalno za muškarce.

2 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Uniseks

Gaćice za inkontinenciju

TENA jednokratne gaćice za inkontinenciju su meke i udobne, namenjene i muškarcima i ženama, odlične i za noćno i za dnevno nošenje. Predviđene su za nošenje poput običnog, rastegljivog donjeg veša i za aktivan svakodnevni život. Gaćice na navlačenje za inkontinenciju kod odraslih osoba postoje u raznim veličinama i za svaku telesnu građu i stepen curenja urina, pa možete pronaći proizvod koji najviše odgovara vašim potrebama. Za razliku od standardnih pelena za odrasle, TENA jednokratne gaćice za inkontinenciju koriste napredne tehnologije za smanjenje vlažnosti koje osiguravaju suvoću kože, zaštitu od curenja i kontrolu neprijatnih mirisa. TENA uniseks gaćice za inkontinenciju izrađene su od mekih i poroznih materijala i udobno prianjaju uz telo radi zaštite od curenja, zdravlja kože i slobode pokreta.

2 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Gaćice za inkontinenciju

Zaštita kod umerenog i jakog curenja urina, koja prianja uz telo poput donjeg veša

TENA Pants Plus Night | Gaćice za inkontinenciju (Hybrid)

Namenjene za veća curenja mokraće, uz dodatnu sigurnost prilikom nošenja tokom noći

Pelene za inkontinenciju sa trakama | Slip

TENA Slip predstavlja asortiman otvorenih pelena za inkontinenciju koje se često nazivaju i gaćicama ili pelenama za odrasle. To je popularan kompletan proizvod za inkontinenciju sa jakim podesivim trakama za idealno prianjanje, optimalnu suvoću i zaštitu od curenja.

Trake se lako koriste i mogu da se otvaraju i ponovo zatvaraju. Ove kompletne pelene za inkontinenciju se menjaju brzo i lako, bilo da sedite ili ležite. Pelene TENA Slip su namenjene za muškarce, žene i decu sa umerenom ili jakom inkontinencijom. Zahvaljujući izvanrednoj moći upijanja u udobnosti, idealne su za one koji sede ili leže veći deo dana i uz to čuvaju zdravlje kože.

2 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

2 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Bed Secure zone Plus | Zaštitne podloge za krevet

Proizvodi za zaštitu kreveta i stolica od neželjenog curenja urina

Nega kože i čišćenje

Maramice i kreme za čišćenje

Dobra rutina čišćenja je ključna za sprečavanje iritacije kože. Izaberite iz širokog spektra vlažnih maramica za čišćenje, suvih maramica, krpica, sredstava za čišćenje, pene za pranje i drugih proizvoda za negu kože kod inkontinencije. TENA proizvodi za čišćenje su nežna alternativa za sapun i vodu.Nežno čiste i štite čak i najnežniju i najkrhkiju kožu.

Svi proizvodi su pažljivo razvijeni za negu kod inkontinencije, idealni tokom procesa zamene proizvoda za inkontinenciju ili za čišćenje celog tela u krevetu ili u toaletu. Odlični za često čišćenje kada sapun i voda inače mogu isušiti kožu. Dok upijajući proizvodi smanjuju kontakt kože sa vlagom, naš asortiman za negu kože brine o nežnom čišćenju i zaštiti kože.

TENA proizvodi za čišćenje su posebno nežni za osetljivu kožu, ali uvek efikasni. Sve maramice su dizajnirane u odgovarajućim veličinama za odrasle. Pronađite proizvod za čišćenje kod inkontinencije koji je najbolji za vaše potrebe i održavajte kožu svežom, čistom i zdravom.

2 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin krema za pranje

Čisti, štiti i hidrira nežnu kožu starijih osoba

TENA Wet Wipes Original | Mirišljave

Velike vlažne maramice za svakodnevnu ličnu higijenu

1 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin zaštitna krema (ProSkin)

Umirujuća krema, idealna za negu iritirane i osetljive kože