Sve je stvar razumevanja

Razumevanje ima veliku moć. Ako poznajete i razumete činjenice o inkontinenciji kod dece, moći ćete kroz otvoren razgovor sa detetom da razbijete mitove o njoj. To neće pomoći samo detetu da se oseća manje uznemireno i postiđeno, već i vama.
 
Upravo zbog toga, podjednako je važno da TENA kreira proizvode za inkontinenciju zahvaljujući kojima će dete biti suvo i sigurno, kao i da prenese savete i preporuke drugih roditelja, vaspitača i profesionalnih negovatelja. Na taj način ćete steći znanje i razumevanje bez čega ne možete da pružite najbolju podršku i negu svom detetu. Zahvaljujući tome, dete će moći da uživa u srećnom i zdravom detinjstvu. 

Neprekidno uvođenje novina

Kad je reč o nevoljnom mokrenju tokom dana i mokrenju u krevetu, ono što najviše zabrinjava roditelje i decu, posebno u toku odrastanja, jeste curenje mokraće. Deca ne žele da se izdvajaju po nečemu što ističe njihovu inkontinenciju. Stoga TENA podjednaku pažnju pridaje razvoju tehnologija za brzo upijanje mokraće, kao i uvođenju novina koje olakšavaju stanje u kojem se dete nalazi. Kod dizajniranja proizvoda vodi se računa o tome da dete treba da se oseća sigurno, udobno i spremno za dnevne aktivnosti, ili miran san.
 
Pročitajte više o tome kakve proizvode za inkontinenciju treba izabrati Najbolja rešenja za negu.