Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolju uslugu. Ako nastavite sa pregledanjem sajta, znači da prihvatate našu upotrebu kolačića. · Pročitajte više o kolačićima koje koristimo i o tome kako da promenite podešavanja Prihvatam

Izgleda da se nalazite u <country>

Idite na vas TENA sajt za lokalne informacije.

Zašto TENA

Petogodišnja devojčica sedi u očevom krilu i briše svoje lice maramicom.
Ne razvijaju se sva deca istim tempom i na isti način. Nema pravila kada će da prohodaju ili progovore, ili čak da nauče da vezuju pertle. Isto važi i kada je reč o korišćenju noše ili toaleta. Kod neke dece to dolazi prirodno. A ima i one kojoj je iz nekog razloga potrebno malo više vremena za to. U pitanju može biti privremeni gubitak kontrole, kao kod mokrenja u krevet, ili trajniji oblik inkontinencije. To ne izaziva stres samo kod deteta, već i kod drugih članova porodice; dete se oseća posramljeno i uznemireno zbog nezgode, dok roditelji nisu sigurni kako da mu pomognu.
 
Upravo zbog toga, TENA ne nudi samo proizvode za inkontinenciju, već i savete i preporuke drugih roditelja i negovatelja. Zahvaljujući njima, znaćete na šta treba da obratite pažnju u takvoj situaciji.