Izgleda da se nalazite u <country>

Idite na vas TENA sajt za lokalne informacije.

Uspostavi kontrolu uz pomoć TENA Men

Navikao si da imaš kontrolu nad svim aspektima svog života, nemoj dozvoliti da nevoljno curenje mokraće to promeni. Uz pomoć proizvoda TENA Men, možeš da zadržiš kontrolu nad curenjem mokraće i vladaš svojim životom.

Ostati aktivan i pored nevoljnog curenja mokraće

Postoji mnogo načina da zadržiš kontrolu nad svojim životom i nastaviš da živiš na način koji ti odgovara bez obzira na to koju vrstu nevoljnog curenja mokraće imaš.

Evo nekoliko jednostavnih saveta koji mogu da ti pomognu kod nevoljnog curenja mokraće:

  • Mokri pre polaska – pražnjenje mokraćne bešike pre bilo koje planirane aktivnosti će ti pomoći da budeš opušteniji.
  • Znanje je moć – obavesti se unapred gde su raspoloživi toaleti kako bi mogao bolje da isplaniraš svoje aktivnosti, bez stresnog traženja toaleta kada ti zatreba. Ukoliko ideš da gledaš utakmicu uživo, pokušaj da nađeš mesta blizu toaleta.

Pročitaj više

Povezani članci

Izlazak iz kuće sa nevoljnim curenjem mokraće

Mnogi muškarci koji imaju problem sa nevoljnim curenjem mokraće brinu u vezi sa uključivanjem u društvene aktivnosti. Strah od nevoljnog curenja mokraće može da predstavlja prepreku, ali sa dobrom pripremom možeš da se zaštitiš od curenja mokraće i ostaneš siguran u sebe.

Ostati aktivan i pored nevoljnog curenja mokraće

Postoji mnogo načina da zadržiš kontrolu i nastaviš da živiš na način koji ti odgovara bez obzira na to koju vrstu nevoljnog curenja mokraće imaš.

Kako razgovarati o nevoljnom curenju mokraće

Razgovor o intimnim stvarima može da bude neprijatan, ali ključna stvar za pronalaženje rešenja je iskren i otvoren razgovor sa lekarom, kao i sa porodicom.