TENA proizvodi za muškarce

×

Nije pronađen nijedan proizvod koji odgovara vašoj pretrazi

Ulošci za inkontinenciju za muškarce

TENA ulošci za inkontinenciju za muškarce pružaju sigurnu zaštitu od pojedinačih kapi do većih curenja i mlazeva urina. Ulošci TENA Men su diskretnog oblika i imaju superupijajuću prednju stranu, gde je muškarcima najpotrebnije.

Asortiman uložaka za inkontinenciju za muškarce sadrži različite oblike, veličine i nivoe upijanja, pa možete pronaći najbolji proizvod za svoje potrebe. Lako se koriste uz vaš uobičajeni donji veš.

Bez obzira na to koji proizvod za inkontinenciju za muškarce izaberete, uživaćete u diskretnoj, udobnoj i delotvornoj svakodnevnoj zaštiti od curenja urina. Budite aktivni koliko želite uz ove zaštitne uloške napravljene specijalno za muškarce.

2 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Gaćice za inkontinenciju

TENA jednokratne gaćice za inkontinenciju su meke i udobne, namenjene i muškarcima i ženama, odlične i za noćno i za dnevno nošenje. Predviđene su za nošenje poput običnog, rastegljivog donjeg veša i za aktivan svakodnevni život. Gaćice na navlačenje za inkontinenciju kod odraslih osoba postoje u raznim veličinama i za svaku telesnu građu i stepen curenja urina, pa možete pronaći proizvod koji najviše odgovara vašim potrebama. Za razliku od standardnih pelena za odrasle, TENA jednokratne gaćice za inkontinenciju koriste napredne tehnologije za smanjenje vlažnosti koje osiguravaju suvoću kože, zaštitu od curenja i kontrolu neprijatnih mirisa. TENA uniseks gaćice za inkontinenciju izrađene su od mekih i poroznih materijala i udobno prianjaju uz telo radi zaštite od curenja, zdravlja kože i slobode pokreta.

1 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Gaćice za inkontinenciju

Zaštita kod umerenog i jakog curenja urina, koja prianja uz telo poput donjeg veša