Izabrali smo da vodimo računa i o ljudima i o planeti.

Mi zaposleni u kompaniji TENA odlučili smo da svaki dan pronalazimo nove i bolje načine za brigu o ljudima i o planeti. To smo radili do sada, a tako ćemo i ubuduće. Briga o ljudima podrazumeva i brigu o planeti. Na ovim stranicama ćete otkriti šta mislimo o toj odgovornosti i kako naši održivi izbori omogućavaju i nama i vama da zaista učinimo nešto korisno. 

Dve ruke oslonjene na drveni sto nežno drže šareni globus na kom se vidi severna hemisfera.

Odgovornost: Šta to znači teorijski i praktično

Lako je izneti opšte tvrdnje o preuzimanju odgovornosti. Ali kako ona zaista utiče na našu kulturu i proizvode? Istražite šta za nas znači odgovornost u najdubljem smislu i kako se pretvara u konkretne akcije za poboljšanje našeg uticaja na planetu. 
TENA-Protects-subtitles.mp4

#makeabettermark

Ostavljanje boljeg traga

Mi u kompaniji TENA preduzimamo važan korak na našem putu brige o životnoj sredini: prelazimo na 100% obnovljivu električnu energiju u našim fabrikama. Ovaj jedini izbor će smanjiti naš otisak ugljenika za 6% i približiti nas cilju da ga prepolovimo do 2030. godine. 

Muškarac i dve žene, svi sa trakama i karticama za zaposlene u kompaniji TENA oko vrata, gledaju pored kamere i osmehuju se.

Istražite postignuća kompanije TENA po pitanju veće brige o održivosti