Ulošci za inkontinenciju za žene – koliko često treba da ih menjate?

Ako imate posla sa nepredvidivim curenjem zbog inkontinencije, važno je da koristite adekvatne proizvode. TENA ulošci za žene nude sjajnu i diskretnu zaštitu protiv curenja i neprijatnih mirisa. Da bismo vam pomogli da najbolje iskoristite naše proizvode, evo nekoliko direktnih saveta o tome kako često menjati uloške, kako tretirati nadraživanje kože i koliko često treba da menjate uložak noću.

Koliko puta treba da promenite uložak?

Preporučujemo vam da promenite uložak 3–5 puta dnevno. Ali, svaka žena je posebna, pa ovo zavisi od faktora kao što su stanje kože, količina tečnosti i vrsta proizvoda koji koristite.
 
Najvažniji savet je da uvek treba zameniti proizvod za inkontinenciju pre nego što se prepuni tečnošću. Na ovaj način se izbegavaju iznenadna curenja i suzbijaju problemi sa higijenom kože koji mogu dovesti do neprijatnih mirisa, dermatitisa i infekcija.
 
Uložak koji nosite treba da bude prilagođen vašim potrebama. Važno je odabrati pravu veličinu, moć upijanja i vrstu uloška. Takođe, vodite računa da dobro i udobno prianja u predelu prepona. Zapamtite: bez obira na vaš životni stil i zahteve u pogledu moći upijanja, TENA ima upravo one uloške za žene koji odgovaraju vašim potrebama.
TENA Slim Mini

TENA ulošci za žene

Ostanite suvi, sigurni i samouvereni, danju i noću. Dizajnirani tako da budu sigurni i udobni nošenje, sa neverovatnom zaštitom.

Zašto neke osobe menjaju suve uloške?

Svi proizvodi za inkontinenciju TENA su udobni i upijajući, i obezbeđuju kontrolu neprijatnog mirisa. Ali, svaka žena je drugačija, pa ona koja vodi aktivan život možda želi češće da menja uloške.
 
Čak i ako nije došlo do većih curenja, menjanje uloška vam može pomoći da se osećate samopouzdano i prijatno. Slušajte svoje telo i radite ono zbog čega ćete se najbolje osećati. Samo zapamtite: prilikom promene uloška očistite i zaštitite kožu u predelu međice pomoću odgovarajućih proizvoda.

Kako smirujete nadraženost kože?

Imajte na umu da duže izlaganje vlazi može stvoriti ojede na koži. Zbog toga je važno da promenite uložak za inkontinenciju pre nego što se prepuni. Ako dođe do iritacije, prvo operite kožu odgovarajućim proizvodima, a zatim je osušite peškirom. Kada ta površina bude čista i suva, nanesite neku zaštitnu kremu koja pomaže u zaceljivanju i smirivanju kože. Ako se iritacija nastavi, obratite se svom lekaru.

Kako menjati uloške za inkontinenciju noću?

Dobar san je neverovatno važan za zdravlje svake žene. Proizvod za inkontinenciju treba da vam pomogne u tome, a ne da ga prekida.
 
Ključ ugodnijeg sna je veća moć upijanja. Na primer, TENA Lady Normal Night sa TROSTRUKOM ZAŠTITOM, sa dodatnom moći upijanja dok ste u ležećem položaju, održava vas suvim i pruža sigurnost i samopouzdanje tokom cele noći.

Niste sami

kod žena je vrlo česta i normalna pojava, ali je ipak prisutna uporna društvena neprihvatljivost. U kompaniji TENA naporno radimo na suzbijanju ovih negativnih percepcija i unapređenju prihvatanja. Ako patite od inkontinencije a niste posetili lekara, zapamtite da traženje pomoći ustvari predstavlja znak snage. Poveravanje nekome od vaših bližnjih takođe može biti ogromno olakšanje.
 
Konačno, uz korišćenje adekvatnih proizvoda bićete spremni da se nosite sa svakodnevnim izazovima bez brige o curenju. Što se tiče toga koliko često treba menjati uloške za inkontinenciju, setite se a) da uvek promenite uloške pre nego što se prepune i b) da održavate intimno područje suvim, čistim i zaštićenim – radi zdravije kože i bolje kontrole.