Uslovi korišćenja

Pravno obaveštenje
 
Sva imena, logotipi i robne marke predstavljaju vlasništvo kompanije Essity Group, njenih poslovnica, izdavača licence ili partnera iz zajedničkih poslovnih poduhvata © 15.10.2000 Essity Group. Sva prava zadržana. Vaše posećivanje ovog sajta i korišćenje informacija koje se nalaze na njemu regulisani su uslovima našeg pravnog obaveštenja. Dodatne detalje možete pročitati u našim smernicama o privatnosti. 
 
PAŽLJIVO PROČITAJTE OVE USLOVE PRE NEGO ŠTO POČNETE DA KORISTITE INFORMACIJE KOJE SE NALAZE NA OVOM SAJTU. 
 
Materijale na ovom web sajtu (u daljem tekstu „sajt“) obezbedila je kompanija Essity Hygiene and Health AB (u daljem tekstu „Essity“) u sklopu usluga koje pruža svojim klijentima; ti materijali mogu da se koriste samo u informativne svrhe.
 
Pojedinačne kopije mogu se preuzimati u skladu sa dole navedenim odredbama. Time što preuzimate bilo kakve materijale sa ovog sajta, saglasni ste sa ovim uslovima. Ukoliko niste saglasni sa ovim uslovima, nemojte posećivati ovaj sajt niti preuzimati bilo kakve materijale sa njega
 
Informacije o robnim markama
 
Sva imena, logotipi i robne marke predstavljaju vlasništvo kompanije Essity Group, njenih poslovnica, izdavača licence ili partnera iz zajedničkih poslovnih poduhvata. Žigovi i imena robnih marki koji pripadaju kompaniji Essity mogu se koristiti samo u skladu sa ovim pravnim obaveštenjem ili uz prethodno odobrenje kompanije Essity.
 
Da bi bilo kakvi žigovi koji pripadaju kompaniji Essity mogli da se koriste u svrhe reklamiranja i promocije proizvoda kompanije Essity, neophodna je odgovarajuća dozvola.
 
Ograničena upotreba/licenca za jednu kopiju
 
Celokupan sadržaj na ovom sajtu, uključujući tekst, grafičke elemente, logotipe, ikone tipki, slike, audio klipove i softver, predstavlja vlasništvo kompanije Essity (ili vlasništvo dobavljača sadržaja ove kompanije) i zaštićen je švedskim i međunarodnim zakonima o zaštiti autorskog prava. Neovlašćeno korišćenje ili distribucija bilo kakvog materijala sa ovog sajta može da predstavlja kršenje autorskog prava, zakona o zaštiti žiga ili drugih zakona, pri čemu takvo kršenje podleže građanskim i krivičnim kaznama.
Ovaj sajt (niti bilo koji njegov deo) ne sme se reprodukovati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili na drugi način eksploatisati u bilo kakve komercijalne svrhe koje kompanija Essity nije izričito odobrila. Možete da preuzmete jednu kopiju informacija koje ste pronašli na sajtovima kompanije Essity, i to na jedan računar, isključivo u svrhe lične, nekomercijalne i interne upotrebe (osim ukoliko nemate posebnu pismenu licencu za drugačiji postupak koju ste dobili od kompanije Essity).
 
Nije dozvoljeno menjati, prenositi ili koristiti te informacije u bilo kakve komercijalne svrhe. Isto tako, iz informacija nije dozvoljeno uklanjati obaveštenja o autorskim pravima, niti druga obaveštenja o vlasništvu. Takođe ste saglasni u tome da ćete sprečiti bilo kakvo neovlašćeno kopiranje tih materijala i preduzeti mere kako bi svi zaposleni u vašoj organizaciji poštovali ova ograničenja.
 
Essity vam ne daje nikakvo neposredno ili implicitno pravo na bilo koje patente, autorska prava, žigove ili poverljive informacije o trgovini.
 
ODRICANJE ODGOVORNOSTI
 
INFORMACIJE KOJE SE OVDE NALAZE DATE SU „TAKVE KAO ŠTO JESU“, BEZ NEPOSREDNE ILI IMPLICITNE GARANCIJE BILO KAKVE VRSTE. KADA SE TO NAVODI, MISLI SE I NA GARANCIJE O MOGUĆNOSTI TRGOVINE, KAO I NA GARANCIJE NEKRŠENJA PRAVA NA INTELEKTUALNU SVOJINU I PRILAGOĐENOSTI BILO KAKVOJ ODREĐENOJ NAMENI. UKOLIKO Essity OBEZBEDI LINKOVE DO WEB STRANICA ODREĐENIH TREĆIH STRANA, TI LINKOVI PREDSTAVLJAJU SAMO POGODNOST ZA KORISNIKA, ODNOSNO ESSITY NE PREUZIMA NIKAKVU ODGOVORNOST ZA SADRŽAJ I TAČNOST INFORMACIJA NA WEB STRANICAMA DO KOJIH LINKOVI VODE.
 
KOMPANIJA ESSITYNI U KOM SLUČAJU NEĆE BITI ODGOVORNA NI ZA KAKVE ŠTETE (PRI ČEMU NE POSTOJI NIKAKVO OGRANIČENJE), UKLJUČUJUĆI ŠTETE NASTALE USLED GUBITKA PROFITA, PREKIDA POSLOVANJA I GUBITKA INFORMACIJA DO KOJIH JE DOŠLO ZBOG KORIŠĆENJA (ILI NEMOGUĆNOSTI KORIŠĆENJA) OVIH INFORMACIJA. OVO VAŽI ČAK I U SLUČAJU DA JE KOMPANIJA ESSITY BILA OBAVEŠTENA O MOGUĆNOSTI NASTANKA TAKVIH ŠTETA.
 
Essity neće garantovati tačnost niti potpunost bilo kojih informacija, tekstova, grafičkih elemenata, linkova ili drugih stavki koje se mogu nalaziti u okviru ovih informacija. Essity u svakom trenutku može da promeni sadržaj ili opisane proizvode bez prethodnog obaveštenja. Essity se ne obavezuje da će ažurirati informacije ili druge materijale na ovom sajtu.
 
Registracije korisnika
 
Celokupan materijal, informacije i ostala komunikacija koju prenesete ili objavite na ovom sajtu neće se smatrati poverljivim niti ekskluzivnim, smatraće se materijalom za koji se ne isplaćuju honorari i koji je neopoziv, sa mogućnošću potpunog podlicenciranja, i nad kojim niko ne polaže vlasnička prava (u daljem tekstu „komunikacija“). Essity nema nikakve obaveze kad je u pitanju komunikacija.
 
Essity može po svom nahođenju obavljati sledeće radnje: obelodanjivanje, kopiranje, distribuciju i inkorporiranje komunikacije, kao i njeno korišćenje zajedno sa ostalim podacima, slikama, zvukovima, tekstom i drugim sadržajima u okviru nje, i to u bilo koje komercijalne ili nekomercijalne svrhe.
 
Ukoliko na ovom sajtu navedete lične podatke (ili ih dostavite kompaniji Essity), to znači da ste saglasni da ih Essity koristi u svrhe procene vaših informacija i marketinga proizvoda i usluga kompanije Essity. Kada se to kaže, misli se i na pravo prenosa podataka u treće zemlje i objavljivanje informacija na Internetu. Kompanija Essity je dužna da obradu ličnih podataka vrši u skladu sa švedskim zakonima, a ukoliko su podaci netačni ili dođe do nekog drugog problema koji se odnosi na njih, možete da kontaktirate Essity.
 
Ostalo
 
Essity u svakom trenutku može da izmeni ove uslove, ažurirajući ovaj objavljeni sadržaj. Essity po svom nahođenju ima pravo da: (1) promeni ovo pravno obaveštenje. (2) nadgleda i uklanja objave na sajtu. (3) u svakom trenutku prestane sa prikazivanjem sajta bez prethodnog obaveštenja.
 
Ukoliko se utvrdi da bilo koji član, uslov ili odredba ovog pravnog obaveštenja nisu u skladu sa zakonom, da su nelegalni, nevažeći ili neprimenljivi iz bilo kog razloga, punovažnost i primenljivost preostalih članova, uslova i odredbi ni na koji način neće biti promenjene niti umanjene.
 
Essity Hygiene and Health AB 
Incontinence Care Division 
SE-405 03 GÖTEBORG 
SWEDEN 
 
Tel. +46 31 746 0000