Izgleda da se nalazite u <country>

Idite na vas TENA sajt za lokalne informacije.

Izaberite odgovarajući proizvod

Niste sigurni koji proizvod TENA Lady vam odgovara? 
Pronađite pravi proizvod biranjem izjave koja najviše odgovara vašoj situaciji.

Koju vrstu nevoljnog curenja mokraće imate?

Imam ponekad svega kap do nekoliko kapi

TENA Lady Normal

TENA Lady Normal sa prijanjajućom suvom zonom pruža trostruku zaštitu od curenja, neprijatnog mirisa i vlage. Tena Lady je diskretna kao i mentrualni ulošci ali mnogo više upija, što omogućava korisniku da se oseća suvo i udobno u svakom trenutku.

Imam povremena curenja, ali su prilično intenzivna

TENA Lady Extra

TENA Lady Extra pruža trostruku zaštitu od curenja, mirisa I vlaznosti. TENA Lady extra je diskretan kao I ciklusni ulozak samo sa vecom moci upijanja, pri cemu se odmah osecate suvo I udobno gde god da se nalazite.

Često imam curenja, a povremeno i u mlazu

TENA Lady Extra Plus

TENA Lady extra plus sa jedinstvenom InstaDRY™ zonom pruža trostruku zaštitu od curenja, neprijatnog mirisa i vlage. TENA Lady Extra Plus pruža vrhunsku sigurnost i mnogo bolje upijanje od menstrualnih uložaka, specijalno dizajniran da pruži maksimalnu zaštitu, tako da se osećate sigurno gde god da se nalazite.

Imam jaka curenja i u mlazu

TENA Pants Normal

TENA Pants Normal gaćice sada su diskretnije i udobnije nego ikad! Zahvaljujući našem dizajnu Innovative SmartDesign. Koriste se materijali sa izuzetnom moći upijanja koji su koncentrisani tamo gde su najpotrebniji kako bi se omogućilo bolje prijanjanje pružajući pouzdanu zaštitu koja je sigurna kao i uvek, ali mnogo udobnija za nošenje. Za pouzdanu suvoću i sigurnost. Lako se oblače i svlače.