Događaji

Nastavite da radite dobre stvari u životu bez uzdržavanja

Putovanja, odlazak na plažu ili odlazak u krevet na spokojno spavanje nakon napornog dana. Uživanje u životu u potpunosti je ljudsko pravo i ne treba da vas sprečava da radite ono što želite. Proizvodi TENA Lady su napravljeni na osnovu opsežnog uvida u potrebe kupaca i pružaju potpun asortiman proizvoda u različitim oblicima, veličinama i moćima upijanja da bi odgovarali svačijim individualnim potrebama. 
 
Asortiman pokriva zaštitu od inkontinencije od najblažih do najtežih situacija, čak i onih koje su možda teže za prevazilaženje od drugih. Želimo da idete na to vikend putovanje, žurku na plaži i put na godišnji odmor. Ne dozvolite da vam slabost bešike bude prepreka.
 
Koristite sledeće savete da biste se nosili sa inkontinencijom i slabošću bešike dok ste na putu ili kad samo želite da se dobro naspavate:
 
  • Vodite računa koliko tečnosti uzimate pre odlaska u krevet ili odlaska na avion. Međutim, upamtite da ako premalo pijete, možete nadražiti mokraćnu bešiku i izazvati osećaj hitnosti. 
  • Isplanirajte usputna stajanja radi toaleta pre nego što krenete na put. Koristite Google mape da obeležite restorane, parkove ili tržne centre, gde možete naći toalet i ostati smireni tokom vožnje.  
  • Počnite dan sa Kegelovim vežbama kao vašu jutarnju rutinu. Nekoliko minuta dnevno vežbi za dno karlice može da smanji rizik od curenja.
  • Preuzmiteaplikaciju koja vam pokazuje najbliži toalet. Postoji veliki izbor na sajtovima App Store ili Google Play.