Trostruka zaštita od curenja, neprijatnih mirisa i vlage

Pomaže da ostanete suvi, sigurni i samouvereni tokom celog dana.

je univerzalno čest problem. Ako ste jedna od mnogo osoba koje su iskusile curenje mokraće, treba da budete svesni da vas to ne treba da ograničava da živite kako želite. 
 
Svi proizvodi iz našeg asortimana TENA Lady su napravljeni tako da ostanete samouvereni i sigurni svaki dan i u svim situacijama. Svi proizvodi TENA Lady vam pružaju trostruku zaštitu od curenja, neprijatnih mirisa i vlage. Pomaže da ostanete suvi, sigurni i samouvereni tokom celog dana.
 
To ovako deluje: 
Ilustrovana sličica četiri strelice koje su usmerene na kap
Održava vas suvim
Proizvodi TENA Lady su pažljivo napravljeni da vas održe suvim. Površina ulazne zone upija brzo i efikasno vlagu, a zatim je zadržava duboko unutar slojeva.
Ilustrovana sličica strelica koje idu od centralne tačke
Kontroliše neprijatan miris
Svi proizvodi TENA imaju jedinstvene aktivne mikroosvežavajuće perlice koje zadržavaju mokraću, smanjujući amonijak koji uzrokuje stvaranje neprijatnog mirisa.
Ilustrovana sličica para gaćica
Sigurni dizajn
Proizvodi TENA Lady su napravljeni tako da su prilagođeni obliku ženskog tela, za sigurno i ugodno prianjanje. Naš širok asortiman nudi naprednu zaštitu za sve potrebe, od najtanjih uložaka do zaštitnog donjeg rublja, da bi se žene osećale sigurno.