Hitna inkontinencija kod žena

Da li uhvatite sebe kako zagledate sve nove prostorije tražeći najbliži toalet? Da li skoro stalno osećate potrebu za mokrenjem – čak i ako ste malopre to uradili? Da li se budite nekoliko puta svake noći da biste išli u toalet?
 
Često pojavljivanje – uvek iznenada – potrebe za mokrenjem, koje može dovesti do nevoljnog curenja mokraće, naziva se hitna . To se često naziva i sa slučajnim curenjima. Nekad pravi uzrok ovog tipa slabosti bešike nije poznat, ali se smatra da receptori u mišićima mokraćne bešike šalju netačne signale u mozak, javljajući da je mokraćna bešika punija nego što jeste. 
 
Postoji mnogo stvari koje mogu da utiču na hitnu inkontinenciju, na primer uzimanje suviše ili premalo tečnosti, infekcija mokraćnih puteva, i lekovi. 
 
Da biste se nosili sa hitnom inkontinencijom probajte da:
 
  • pijete manje tečnosti nego obično
  • izbegavate kafu, crni čaj i energetska pića koja mogu da nadraže mokraćnu bešiku 
 
Većina žena se nosi sa simptomima hitne inkontinencije uz pomoć zaštitnih jastučića ili donjeg veša. Kompanija TENA je provela godine radeći na istraživanju i razvijanju da bi napravila proizvode koji će vam pomoći da održite samouverenost i sigurnost. Naša jedinstvena tehnika brzo raspoređuje mokraću dalje sa površine u srž proizvoda, gde i ostaje. Posetite našu stranicu sa proizvodima da biste našli šta vam odgovara, ili poručili besplatan uzorak.