Naši proizvodi

×

Nije pronađen nijedan proizvod koji odgovara vašoj pretrazi

Ulošci za inkontinenciju kod žena

Istražite širok asortiman izvanrednih TENA proizvoda za zaštitu kod malog i umerenog do velikog curenja urina – posebno namenjenih ženama. Ovi ulošci za inkontinenciju su idealni za slučajeve nepredviđenog curenja urina tokom vežbanja, smejanja ili svakodnevnih aktivnosti. Zahvaljujući ulošcima za inkontinenciju moći ćete da se osećate suvo i samouvereno i imaćete potrebnu sigurnost i željenu diskreciju danju i noću.

Ulošci za slabost bešike postoje u raznim oblicima, dužinama, bojama i nivoima upijanja kako bi najbolje ispunili sve vaše potrebe, kao i neutralisanje neprijatnih mirisa. Svi imaju sposobnost brzog upijanja i odmah zadržavaju urin duboko unutar uloška, daleko od kože, i omogućavaju da se osećate suvo, sveže i udobno.

Uvek pouzdani TENA ulošci za inkontinenciju za žene predstavljaju savršen svakodnevni izbor za sve žene sa slabošću bešike. Obavljajte aktivnosti kao inače i ne brinite o curenju urina, koje može biti veoma nepredvidivo.

5 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Slim Mini | Uložak za inkontinenciju

Diskretan i siguran uložak za blagu slabost bešike

TENA Lady Slim Normal | Uložak za inkontinenciju

Diskretan i siguran uložak za umerenu slabost bešike

TENA Lady Slim Extra | Uložak za inkontinenciju

Siguran uložak za inkontinenciju za neočekivana umerena curenja urina.

TENA Lady Slim Extra Plus | Uložak za inkontinenciju

Siguran uložak za inkontinenciju za neočekivana curenja srednje do velike količine urina.

TENA Lady Protect+ Maxi | Uložak za inkontinenciju

Naš uložak za maksimalnu zaštitu u slučajevima inkontinencije, za veća i neočekivana curenja mokraće.

Gaćice za inkontinenciju

TENA jednokratne gaćice za inkontinenciju su meke i udobne, namenjene i muškarcima i ženama, odlične i za noćno i za dnevno nošenje. Predviđene su za nošenje poput običnog, rastegljivog donjeg veša i za aktivan svakodnevni život. Gaćice na navlačenje za inkontinenciju kod odraslih osoba postoje u raznim veličinama i za svaku telesnu građu i stepen curenja urina, pa možete pronaći proizvod koji najviše odgovara vašim potrebama. Za razliku od standardnih pelena za odrasle, TENA jednokratne gaćice za inkontinenciju koriste napredne tehnologije za smanjenje vlažnosti koje osiguravaju suvoću kože, zaštitu od curenja i kontrolu neprijatnih mirisa. TENA uniseks gaćice za inkontinenciju izrađene su od mekih i poroznih materijala i udobno prianjaju uz telo radi zaštite od curenja, zdravlja kože i slobode pokreta.

1 products

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Gaćice za inkontinenciju

Zaštita kod umerenog i jakog curenja urina, koja prianja uz telo poput donjeg veša