Andrea o životu sa inkontinencijom

„Bojala sam se da će neko primetiti”

Andreina ispovest

„Kao trgovkinja u prodavnici odeće, moram da stojim po ceo dan i da stalno komuniciram sa kupcima. Pre više godina, pojavilo mi se curenje mokraće tokom fizičkog napora. Na primer, ako bih podigla nešto teško u prodavnici, nekoliko kapi mokraće moglo je da završi na mojim gaćicama. Plašila sam se da bi moje kolege – ili čak mušterije, mogle da primete nešto.
 
Nakon malo oklevanja, rekla sam mojoj najboljoj prijateljici Gabi. Preporučila mi je specijalne jastučiće za . To je bilo divno i živela sam perfektno godinama. Međutim, s vremenom, moje poteškoće su se povećavale i jastučići mi više nisu pružali dovoljnu zaštitu.
 
Kada sam čula za novo zaštitno donje rublje kompanije TENA, bila sam vrlo sumnjičava. Uložak ili jastuče u gaćicama nisu mi bili problem, ali da moram da nosim zaštitno donje rublje umesto mojih udobnih svakodnevnih gaćica? To je za mene bilo nezamislivo. Međutim, moja radoznalost je pobedila i naručila sam besplatan uzorak. Želela sam da ih bar probam. 
 
Kada je stigao paket, očekivala sam debeli, staromodni donji veš, koji će se primećivati ispod odeće. Bilo je upravo suprotno, zaštitno donje rublje kompanije TENA tesno prijanja uz moje telo i ima lep dizajn. Niko ne može da vidi da nosim proizvod za slabost bešike ispod farmerki, a zaštitno donje rublje mnogo više upija nego jastučići. Taj osećaj sigurnosti je upravo ono što mi je trebalo. Sada nosim zaštitno donje rublje TENA svakodnevno, bez da ih više uopšte i primećujem.”