TENA Lady Extra Plus | Uložak za inkontinenciju

TENA Lady Extra Plus sa jedinstvenom zonom InstaDRY™ pruža Vam TROSTRUKU ZAŠTITU od curenja, neprijatnog mirisa i vlažnosti. Uložak TENA Lady Extra Plus je izuzetno siguran i mnogo bolje upija nego menstrualni uložak, jer je specijalno napravljen za vrhunsku zaštitu da biste se odmah osetili suvo i udobno bez obzira na okolnosti.

  • Zona InstaDRY™ za trenutno upijanje
  • Kontrola neprijatnih mirisa pruža samopouzdanje
  • Trostruka zaštita – suvi, zaštićeni i bez neprijatnih mirisa

Opis proizvoda

Zona InstaDRY™ za trenutno upijanje

Zona InstaDRY™ odmah upija tečnost duboko u uložak i na taj način štiti kožu, pružajući istovremeno osećaj suvoće i udobnosti. TENA Lady pruža osećaj bezbrižnosti i samopouzdanja.

Kontrola neprijatnih mirisa pruža samopouzdanje

Ne dozvolite da vas curenje urina sputava! Ulošci TENA Lady sadrže aktivne mikrogranule koje sprečavaju stvaranje neprijatnog mirisa. TENA Lady pruža osećaj svežine i samopouzdanja u svakoj situaciji.

Trostruka zaštita – suvi, zaštićeni i bez neprijatnih mirisa

Svi proizvodi TENA Lady pružaju vam trostruku zaštitu od: oticanja urina, neprijatnih mirisa i vlažnosti. Pomažu vam da danonoćno ostanete suvi, zaštićeni i sigurni u sebe.

Dermatološki testirani

Materijali koje sačinjavaju proizvod su dermatološki testirani tako da su bezbedni i nežni za kožu.

Izuzetno nežna i suva površina Silky Soft koja prianja uz kožu

Da koža bude suva je jako važno zbog osećaja svežine i zaštite kože. Ulošci TENA Lady imaju površinu Silky Soft poput tekstila koja odmah upija vlagu sa vaše kože. Ulošci TENA Lady pružaju osećaj suvoće i udobnosti.

TENA Lady prati oblik tela diskretno i udobno

TENA Lady pružaju izvanrednu zaštitu, udobnost i diskreciju. Ulošci TENA Lady prate oblik tela i pružaju osećaj bezbrižnosti kako biste mogli da se fokusirate na zabavne stvari u životu.

Mekane, elastične ivice omogućavaju da uložak bolje prianja

Napokon se možete osećati sigurno. Zahvaljujući svojim elastičnim ivicama, ulošci TENA Lady se prilagođavaju obliku vašeg tela. Nežno prate pokrete vašeg tela, bez obzira šta radite. Ulošci TENA Lady pružaju slobodu pokreta bez brige o curenju urina.

Zasebno upakovani

Svaki TENA Lady uložak je zasebno upakovan i lako može stati u torbu, džep ili fioku. Svi TENA Lady ulošci su laki za nošenje i jednostavni za odlaganje.

Mek i prozračan spoljni materijal, poput tekstila, pomaže u očuvanju zdravlja kože

Uložak TENA Lady sadrži mek i prozračan materijal koji omogućava cirkulaciju vazduha, sprečava nakupljanje vlage i čuva zdravlje kože. TENA Lady čini da se osećate sveže.

Podaci o proizvodu

Moć upijanja

Dostupno u dužinama:

Dužina: 34 cm

Dostupno u pakovanjima:

  • Pakovanje: 8 kom.
Prikaži više

Медицинско средство

Only single use

Address of the Manufacturer

Essity Hygiene and Health AB, SE-405 03 Göteborg, Sweden

Visitor’s Address

Mölndals Bro 2, Mölndal, Sweden