Izgleda da se nalazite u <country>

Idite na vas TENA sajt za lokalne informacije.

Događaji

Baka i unuka spavaju na sofi

Nastavite da radite dobre stvari u životu bez uzdržavanja

Putovanja, odlazak na plažu ili odlazak u krevet na spokojno spavanje nakon napornog dana. Uživanje u životu u potpunosti je ljudsko pravo i slabost bešike ne treba da vas sprečava da radite ono što želite. Proizvodi TENA Lady su napravljeni na osnovu opsežnog uvida u potrebe kupaca i pružaju potpun asortiman proizvoda u različitim oblicima, veličinama i moćima upijanja da bi odgovarali svačijim individualnim potrebama. 
 
Asortiman pokriva zaštitu od inkontinencije od najblažih do najtežih situacija, čak i onih koje su možda teže za prevazilaženje od drugih. Želimo da idete na to vikend putovanje, žurku na plaži i put na godišnji odmor. Ne dozvolite da vam slabost bešike bude prepreka.
 
Koristite sledeće savete da biste se nosili sa inkontinencijom i slabošću bešike dok ste na putu ili kad samo želite da se dobro naspavate:
 
  • Vodite računa koliko tečnosti uzimate pre odlaska u krevet ili odlaska na avion. Međutim, upamtite da ako premalo pijete, možete nadražiti mokraćnu bešiku i izazvati osećaj hitnosti. 
  • Isplanirajte usputna stajanja radi toaleta pre nego što krenete na put. Koristite Google mape da obeležite restorane, parkove ili tržne centre, gde možete naći toalet i ostati smireni tokom vožnje.  
  • Počnite dan sa Kegelovim vežbama kao vašu jutarnju rutinu. Nekoliko minuta dnevno vežbi za dno karlice može da smanji rizik od curenja.
  • Preuzmite aplikaciju koja vam pokazuje najbliži toalet. Postoji veliki izbor na sajtovima App Store ili Google Play.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.