Dobićete bebu ili ste se već porodili?

Ukoliko je odgovor potvrdan, ovo je odeljak za vas. Za vreme trudnoće i porođaja, a i tokom narednih nekoliko meseci, vaše telo prolazi kroz velike promene, kako fizičke, tako i hormonalne. Činjenica da je vaša mokraćna bešika pod velikim pritiskom nije iznenađujuća. Problem slabe bešike tokom ovog perioda i posle njega je normalna pojava, pa ćemo vam objasniti kroz kakve promene prolazi vaše telo i kako te promene možete da kontrolišete.

Upoznajte se sa promenama kroz koje prolazi vaše telo

Iznenađeni smo oskudnim informacijama koje se ženama pružaju o uticaju trudnoće na mokraćnu bešiku. Ipak, vaša bešika se nalazi odmah ispod materice, koja se širi da bi mogla da drži bebu koja se razvija. Ovde možete pronaći informacije o trudnoći i preuzeti savete.

Da li ste počeli da radite vežbe za mišiće dna karlice?

Jedan od najboljih načina za sprečavanje slabe bešike je jačanje mišića dna karlice tokom trudnoće i posle nje. Preuzmite naš program za vežbe i počnite danas!

Postoji li proizvod koji bi mogao da vam pomogne?

Problem slabe bešike ne treba da vas spreči da uživate u trudnoći i bebi. Uz primenu odgovarajućih proizvoda možete da idete gde god želite i da radite šta vam padne na pamet, ne pribojavajući se pri tom nekontrolisanog ispuštanja mokraće. Naš asortiman TENA Lady i TENA Pants proizvoda je osmišljen tako da vas održi svežima da biste mogli da se koncentrišete na potrebe bebe, a ne na vašu bešiku.

Zapamtite, niste sami!

Mnogo žena se tokom trudnoće ili posle nje suočava sa problemom slabe bešike; u odeljku Mamin kutak. možete da pročitate lične priče nekih od njih i pronađete korisne informacije vezane za trudnoću Postoji i diskusioni forum gde možete postaviti pitanja drugim mamama ili budućim mamama.