Prilagođena zaštita namenjena osobama sa slabom mokraćnom bešikom

Ne dopustite da vas slaba bešika ometa

Ako strepite zbog nekontrolisanog ispuštanja mokraće i neprijatnih mirisa, nećete moći da živite opušteno; obavezno nabavite odgovarajući proizvod za zaštitu od problema slabe mokraćne bešike i zabrinutost će istog trenutka nestati. Shvatićete da nema nikakve potrebe da izbegavate aktivnosti u kojima uživate – na primer, da se uzdržavate od odlazaka u bioskop ili na porodične piknike. Ako ste zabrinuti zbog nekontrolisanog ispuštanja mokraće ili vlažnog donjeg veša, možda koristite neodgovarajući proizvod za zaštitu ili neodgovarajuću veličinu proizvoda.

Budite praktični – rešite problem na pravi način

Mokraća je retka i fluidna poput vode, a ističe više kao bujica nego kao tok. Da biste sprečili curenje mokraće, potreban vam je proizvod za zaštitu namenjen osobama sa slabom bešikom koji ima veliku brzinu upijanja, kako bi mokraća za kratko vreme dospela u jezgro, gde će biti i zadržana tako da pod pritiskom u sedećem položaju ili prilikom aktivnosti kao što je vožnja bicikla ne iscuri natrag na površinu, čineći kožu vlažnom i prouzrokujući nelagodan osećaj. TENA proizvodi za inkontinenciju osmišljeni su imajući u vidu upravo specifična svojstva mokraće, pa su po pravilu za dva broja manji od higijenskih uložaka istog nivoa upijanja – drugim rečima, oni su u svakom slučaju diskretniji i efikasniji izbor.

Da biste saznali više o TENA proizvodima namenjenim osobama sa slabom mokraćnom bešikom, posetite odeljak Prednosti koje nudi TENA a da biste pronašli i izabrali pravi proizvod za vaše potrebe posetite pretragu proizvoda.