Šta biste želeli da znate o problemu slabe bešike?

Ovaj odeljak će vam omogućiti da steknete jasniju sliku o problemu slabe bešike i da saznate šta možete da učinite ukoliko ste suočeni sa tim problemom. Na raspolaganju vam je odeljak o uzrocima i tipovima slabosti bešike, kao i odeljak „Šta možete da uradite“ u kome možete da pogledate savete i predloge. Najpre,o slabosti bešike postoji nekoliko neosnovanih mitova, zašto ne bismo razdvojili činjenice od zabluda tako što bi ste rešili naš kratak test?

Simptomi slabe bešike javljaju se uglavnom kod starijih osoba, zar ne?

Saznajte istinu
 • Činjenica ili zabluda

  Postoji veliki broj predrasuda vezanih za slabu bešiku i sigurno ste i sami upoznati sa nekima od njih. Uradite ovaj brzi test da biste saznali činjenice i da biste se rešili zabluda

 • Otkrijte prave uzroke problema slabe bešike

  Verovali ili ne, postoji nekoliko razloga zbog kojih se osoba može susresti sa problemom slabe bešike, česti razlozi su detaljno opisani u ovom odeljku. Ako razumete ponašanje svog organizma, biće vam lakše da pronađete rešenje koje je najprikladnije za vašu situaciju.

 • Saznajte koji je vaš tip

  Navedeni saveti i preporuke se razlikuju u zavisnosti od tipova problema slabe bešike kod žena koji vi imate. Ovaj odeljak će vam pomoći da identifikujete vaš tip problema da biste mogli da pronađete najbolje rešenje za vas.

 • Šta možete da uradite

  Ovde možete pronaći informacije i rešenja koja će najviše odgovarati vašem tipu problema slabe bešike kod žena kao i korisne savete i preporuke o načinu života da bi ste se osećali udobno, diskretno i zaštićeno.

 • Najčešća pitanja

  Ukoliko još uvek imate neka pitanja o problemu slabe bešike i nedoumice o pomoći i zaštiti kod tog problema, najpre se informišite ovde kako biste stekli osnovna znanja o toj temi. Ako i nakon čitanja odgovora na najčešća pitanja budete imali neke nedoumice, postavite svoje pitanje na forumu za diskusiju i pogledajte šta ostali imaju da kažu o toj temi. Mnogo je različitih saznanja, a te informacije treba deliti sa što većim brojem drugih ljudi.