Pružanje nege pojedincu

Verovatno ste posetili ovaj odeljak da biste potražili proizvode, pa se pitate zašto sad želimo da vam govorimo o nezi pojedinca i promeni svakodnevnih aktivnosti? Vidite, čvrsto verujemo da su svakodnevne aktivnosti podjednako važne kada je reč o savremenoj pomoći pri inkontinenciji, a osim toga je korisno znati kakve su dnevne navike pacijenta kako biste lakše odabrali odgovarajući proizvod.
Nega pojedinca počinje tako što se proceni stanje osobe koja će da nosi proizvode za zaštitu i to je ključni pristup za postizanje najboljeg načina tretmana inkontinencije u okviru programa TENA Services. U skladu sa tim, potrebno je da procenite fizičko, mentalno i socijalno stanje korisnika kako biste napravili njegov profil, a neophodno je i da tu procenu redovno ponavljate.

Kada uspostavite jasan profil, lako ćete moći da izaberete prave proizvode i da predložite najprimereniju promenu svakodnevnih aktivnosti.

Nega pojedinca i troškovi

Odgovarajućom negom pojedinca kod kog je prisutna inkontinencija možete više da mu pomognete, a da se pri tom ne povećaju ukupni troškovi. Detaljnije o mogućem učinku odgovarajućih proizvoda i svakodnevnih aktivnosti na kvalitet nege, troškove i opterećenje zaposlenih možete da pročitate u okviru odeljka o balansu troškova & nega.

U nastavku možete da pogledate kako se pravi profil pacijenta. Naići ćete na iste kriterijume i kada budete tražili proizvod pomoću pretrage proizvoda. Ukoliko radite u sektoru profesionalne pomoći pri inkontinenciji, recimo, ako ste doktor, patronažna sestra ili radite u apoteci, ovaj vodič za izbor proizvoda će vam pomoći da pružite pravi savet.

Usklađivanje proizvoda sa potrebama korisnika – koji su kriterijumi?

Ne
Da

Osetljiva koža može da dovede do dodatnih zdravstvenih problema, kao što su suva koža i dekubitus