Lekari opšte prakse – kako da vam pomognemo?

Pošto je starije stanovništvo sve brojnije, sve više morate da se bavite tretmanom inkontinencije. Međutim, nije reč samo o starijima. Inkontinencija može da se javi kod pacijenata svih uzrasta. Imajte na umu da je TENA spremna da pomogne.

Ja nisam zaposlen u sektoru profesionalne pomoći pri inkontinenciji.

Da li postoje usluge i podrška za mene?

Dodatne informacije

Možemo da vam prepišemo odgovarajuće proizvode i da vam navedemo praktične primere u vezi sa pomoći pri inkontinenciji u cilju poboljšanja kvaliteta života pacijenata svih uzrasta, kao i njihovih rođaka i profesionalnih negovatelja. Zahvaljujući ovim proizvodima pacijenti koji imaju blaži i umereni oblik inkontinencije mogu normalno da žive i da im ovaj zdravstveni problem sa bešikom ne utiče na život.

S druge strane, starijim pacijentima se neće dramatično promeniti način življenja. Jednostavno rečeno, kućna nega će svima biti prijatnija. Samim tim ni budžet neće biti osiromašen jer je inače pacijentima najčešće zbog inkontinencije potrebna stalna nega. U odeljku o balansu troškova & nege i sami možete da vidite kakve su moguće posledice. 

Na ostalim stranicama sajta možete da pronađete korisne savete za tretman inkontinencije i razgovor sa pacijentima, uključujući i odeljak Kafe u okviru kog možete da se savetujete sa kolegama. Tu su i detalji o podršci koja pokriva sve aspekte pomoći pri inkontinenciji (od trudnoće, pa do pomoći nemoćnima), iscrpne informacije o proizvodima, kao i mnoštvo drugih informacija, ukratko, sve što bi moglo da vam pomogne u svakodnevnom radu.