Dom za stare – kako da vam pomognemo?

Svesni smo da je dom za stare vrlo zahtevno radno okruženje. Potrebno je mnogo vremena i truda da bi se svakom štićeniku pružila optimalna nega koja će pri tom da bude u granicama raspoloživih resursa. Dozvolite da vam TENA pomogne.
Ukupne troškove smanjujemo tako što biramo odgovarajuće proizvode i svakodnevne aktivnosti
”

U tipičnom domu za stare, na proizvode za zaštitu pri inkontinenciji se troši oko 1% budžeta, a na pomoć pri inkontinenciji i tretman njenih posledica odlazi 15% budžeta. Upravo je trošak zbrinjavanja tih posledica oblast u okviru koje možete da iskoristite prednosti koje nudi TENA.

Na primer, odgovarajućim proizvodima i pravilnim postupcima koji se sprovode u okviru pomoći pri inkontinenciji je moguće značajno smanjiti potrošnju proizvoda, opterećenje zaposlenih, kao i troškove na negu kože i pranje posteljine i veša. Istovremeno svakom štićeniku ponaosob pružate optimalnu negu.

Pogledajte naš odeljak o balansu troškova & nege u kom ćete saznati šta sve utiče na troškove. Kada budete spremni da nešto preduzmete, na svakom koraku ćete moći da dobijete podršku od TENA Services.

Odvojite vremena da pregledate i ostatak web stranice. Možete da pronađete korisne savete za tretman inkontinencije, detaljne informacije o proizvodima, kao i mnoštvo drugih informacija, ukratko, sve što bi moglo da vam pomogne da što bolje brinete o štićenicima, a da to što manje košta.