Proizvodi za zaštitu pri inkontinenciji su možda znatno skuplji i možda odnose više vremena nego što mislite

Samo 1 % ukupnih troškova u domu za stare odlazi na proizvode za zaštitu pri inkontinenciji, ali trošak celokupne pomoći pri inkontinenciji može da iznosi i do 15% ukupnih troškova. Izbor proizvoda može uveliko da se odrazi na buduće troškove, ali i na zdravlje i dobrobit štićenika, kao i zaposlenih.

Lista obaveza

Poboljšanje kvaliteta brige 

Smanjenje troškova

Ušteda vremena


Saznajte kako

Smanjenje „posledičnih troškova“

Sa odgovarajućim proizvodima i pravilnim svakodnevnim aktivnostima moguće je značajno smanjiti „posledične troškove“ kao što su nepotrebna potrošnja proizvoda, dodatni rad i troškove na negu kože i pranje posteljine i veša. Zapravo, ukupne troškove je moguće smanjiti i do 10 %, a zahvaljujući samo tome što ćete da prepolovite broj slučajeva isticanja urina, možete da uštedite iznos celog budžeta određenog za tretman inkontinencije.

Prednosti za štićenike i zaposlene

Naravno da je smanjenje slučajeva isticanja urina povoljno i za štićenike i za zaposlene. Štićenicima će biti udobnije, biće pokretljiviji i zdraviji, a i bolje će da se osećaju. Zaposleni će trošiti manje vremena na promenu uložaka ili posteljine i odeće, kao i na neprijatne tretmane kože. Moći će da se bave suptilnijom negom koja čuda čini kada je reč o motivaciji i zadržavanju članova radnog kolektiva, odnosno zapošljavanju nove radne snage.

Isprobajte simulator odnosa troškovi – nega kako biste stekli uvid u moguće dalekosežnije uticaje vašeg izbora proizvoda i svakodnevnih aktivnosti.

Koji je sledeći korak?

Kako da to primenimo u realnim situacijama? Baš sa tim TENA može da vam pomogne. Zahvaljujući posvećenim savetnicima za tretman inkontinencije i prednostima TENA proizvoda i usluga, možete da istražite kako izgleda najbolji balans između troškova i kvalitetne nege.  Drugim rečima, štićenici će biti zdraviji, zaposleni odmorniji, a upravnici srećniji.