Pristup koji TENA primenjuje u cilju pronalaženja najboljih rešenja za pomoć pri inkontinenciji

Cilj svega što činimo je poboljšanje kvaliteta života osoba koje koriste naše proizvode i usluge. Stoga neprestano radimo na istraživačkim programima, sarađujući sa svim osobama kojima želimo da pomognemo i koje nam omogućavaju da na najbolji mogući način shvatimo uticaj pomoći pri inkontinenciji na pojedince, negovatelje, zdravstvene radnike, zdravstvene ustanove i organe zdravstvene zaštite.

Te informacije unapređuju naše programe istraživanja i razvoja, kojima, primenjujući svoje veštine i stručna znanja, takođe doprinose naučnici i zdravstveni radnici širom sveta. Njihova raznovrsna znanja koristimo u razvijanju revolucionarnih proizvoda i usluga, pomoću kojih se neprestano smanjuje uticaj inkontinencije na život osoba koje žive sa njom.

Ovakav pristup se pokazao posebno plodonosnim na polju inovacija u kreiranju proizvoda visoke moći upijanja, koji omogućavaju da koža bude izuzetno suva, prijatni su za kožu i veoma diskretni. To su ključni preduslovi za pojedince koji žele da kontrolišu svoju inkontinenciju, a da pri tom i dalje vode svoj uobičajeni život.

Verujemo u poboljšanje kvaliteta života

Mislila sam da je sunčanje u bikiniju prošlost za mene, da se više nikada neću usuditi na taj korak…

Sada znam da mogu da imam poverenja u njih… i znam da će ostati suvi.
Naša jedinstvena QuickDry tehnologija, zahvaljujući kojoj je gornji sloj suv, kao i apsorpciona tehnologija Lock Away Core, pružaju udobnost i sigurnost i omogućavaju da ulošci i gaćice budu suvi i nakon upijanja tečnosti.

Mislila sam da su duge šetnje stvar prošlosti... otkad koristim TENA Pants Discreet, to više nije tako.
TENA Pants Discreet – gaćice koje izgledaju i nose se kao normalno donje rublje, ali pružaju celodnevnu udobnost i zaštitu.

(Zdravstveni radnik u ustanovi za negu)
Kad su naši stanari počeli da upotrebljavaju TENA proizvode, iritacije kože su jednostavno prestale
Kod svih proizvoda iz asortimana namenjenog zdravstvenim ustanovama uveli smo FeelDry™ tehnologiju. To je posebno osmišljen, brzo upijajući gornji sloj, koji ostaje suv uz kožu nakon pojave tečnosti – čak i pod pritiskom. Time se smanjuje rizik od pojave iritacije kože, menjanje je ređe, a troškovi su manji. Osim toga, sada je značajno poboljšana udobnost koja se pruža pacijentima.

(Član porodice koji se brine o voljenoj osobi)
U šezdeset petoj nisam više jaka kao nekad, a prilikom menjanja maminih uložaka za inkontinenciju osećala sam bol u leđima….
TENA Flex je sveobuhvatan proizvod, ergonomski osmišljen kako bi se olakšalo presvlačenje osoba sa problemima u kretanju i smanjio rizik od povrede leđa kod negovatelja. Zahvaljujući ovom proizvodu, presvlačenje je lakše i prijatnije za obe osobe.

Sigurnost

Svi naši proizvodi su usklađeni sa najvišim sigurnosnim standardima. Oznaka CE predstavlja dokaz o usklađenosti sa direktivama Evropske unije o sigurnosti i efikasnosti.