Kako TENA može da vam pomogne?

Za svako dete, samopouzdanje je ključ sreće i uspeha. Jasno je da, kada dođu u određene godine, deca mogu postati zabrinuta i uznemirena zbog toga što moraju da nose pelene. Deca imaju osećaj da ovakvi proizvodi naglašavaju njihov problem sa slabom bešikom i da to što ih nose znači da su „nezrela“ ili „bebe“, bez obzira na to da li su fizički sposobna ili ne.

Možda ćete moći da od zdravstvenog osiguranja nadoknadite troškove tretmana svog deteta sa problemom slabe bešike.

Saznajte kako

Ukoliko izostane saosećanje, ovo može da naruši njihovo samopouzdanje i dovede do toga da izbegavaju druženje i igranje sa prijateljima. Zato je veoma važno da ih uverite da je sa njima sve u redu, da se to što se njima dešava, dešava i mnogoj drugoj deci, kao i da je slaba bešika problem koji će prevazići.

Ona će najviše biti zabrinuta zbog nekontrolisanog isticanja mokraće. Vi ćete se, kao njihov roditelj ili negovatelj, brinuti o njihovom fizičkom i emotivnom stanju, pri tom se nadajući da ćete i dete i vi moći da se naspavate.

Zbog svih ovih razloga, odgovarajući proizvodi mogu da vrate osmeh na lica dece i onih koji brinu o njima. 

Gde mogu da pronađem informacije o TENA proizvodima za zaštitu kod problema slabe bešike?

Navedeni su proizvodi namenjeni deci sa inkontinencijom i opisi proizvoda. Možete da odete na odeljak sa proizvodima direktno ili tako što ćete upotrebiti link „Proizvodi“ na traci za navigaciju. Takođe možete da nas kontaktirate na mreži ili da pozovete broj telefona TENA savetovališta: 0845-30 80 80 30.

Ako trenutno negujete dete koje je doživelo povredu ili ima hendikep, dodatne informacije ćete pronaći u odeljku Briga o bližnjima.