Bolja nega nije nužno i skuplja

Pružanje najbolje moguće nege

Kada je u pitanju nega dece sa inkontinencijom, najvažnije je da se uverite da se dete oseća prijatno kako sa fizičkog, tako i sa emotivnog aspekta, a ključ za to je da ostane suvo. Sedenje na vlažnom proizvodu ili buđenje na mokrom dušeku ne dovode samo do fizičke neudobnosti, već mogu da uvećaju detetov osećaj nelagode i stida, koji, opet, prouzrokuje nepotrebnu anksioznost.

Dakle, u čemu je tajna najbolje nege deteta sa inkontinencijom?

  • Brzo upijanje mokraće i njeno odvođenje sa površinskog sloja proizvoda štite kožu, što znači da neće biti neprijatnog osećaja natopljenosti
  • Zahvaljujući manjoj natopljenosti, smanjen je i rizik od iritacije kože – naročito ako vaše dete mora usled hednikepa ili povrede da sedi ili leži tokom dužeg vremenskog perioda
  • Manje isticanja mokraće – to znači manji detetov strah od eventualne neprijatne situacije.
  • Manje isticanja mokraće – to znači da neće biti buđenja na mokrom dušeku
  • Manje isticanja mokraće – to znači manje remećenja vašeg i detetovog spokoja tokom noći
  • Manje isticanja mokraće – to znači da će neplanirana presvlačenja deteta biti ređa i da će biti manje veša za pranje
  • Mali i diskretni proizvodi koji ne šušte pomažu vašem detetu da se oseća normalno i omogućavaju da njegov problem ostane tajna za druge 
  • Osim toga, ukoliko je isticanje mokraće smanjeno, to obično znači da ćete upotrebiti manju količinu proizvoda u određenom vremenskom intervalu; dakle, ne samo što ćete detetu pružiti bolju negu, već ćete se ponašati ekonomično.

Konačno, cilj je da se eliminiše neželjeni uticaj inkontinencije na osećaj fizičke prijatnosti i emotivnog samopouzdanja deteta koje negujete.

U odeljku Prednosti koje nudi TENA saznajte u kojoj meri je TENA posvećena razvoju proizvoda kako bi se obezbedila najbolja moguća nega.

Isprobajte našu pretragu proizvoda da biste pronašli odgovarajući proizvod u skladu sa svojim potrebama i potrebama vašeg deteta.